Поділитись:

Карантинний Великдень: чи вистачить на Волині продуктів

Четвер, 09 квітня 2020, 08:10
Карантинний Великдень: чи вистачить на Волині продуктів

Волинська ОДА перевірила, чи вистачить наявних в області запасів першої необхідності на складах місцевих товаровиробників та торгових мереж напередодні Великодніх свят та в умовах ажіотажного попиту.

Зокрема, в ОДА відбулася зустріч із представниками великих торговельних мереж: «Там-Там», «Салют» та «Наш край». Участь у нараді також взяли представники «Волинь Зерно Продукт», «Теремно Хліб» та Луцький КХП № 2, – повідомили в ОДА. 

Зі слів керівника управління агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрія Горбенка, на Волині вдосталь зерна, аби повністю забезпечити населення хлібобулочними виробами. Це підтвердили й представники зернопереробних підприємств. Також область має достатні запаси цукру.

Щодо цін на хлібобулочні вироби, то варто наголосити, що на Волині найнижча ціна на хліб серед мережі підприємств холдингу «Хлібні інвестиції». Як відомо, до складу холдингу входить ПрАТ «Теремно хліб».

Окрім того, Волинська обласна державна адміністрація закликала торговельні мережі не спекулювати цінами на товари першої необхідності, оскільки на необгрунтоване зростання цін скаржиться населення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 квітня 2024
13:36
24 квітня 2024
09:38
23 квітня 2024