Поділитись:

Мережа "АТБ" підвищила ціни на продукти

Понеділок, 23 березня 2020, 15:23
Мережа

Мережа супермаркетів "АТБ" попередила про підняття цін на продукти харчування та товари першої необхідності.

Про це повідомили у пресслужбі компанії, – інформує Еспресо.

У компанії пояснили, що ситуація пов’язана зі стрімким зростанням закупівельних цін від постачальників не тільки для торговельної мережі АТБ, а й для усіх операторів українського ринку роздрібної торгівлі. Зокрема, продукти з так званого борщового набору (картопля, капуста, цибуля, морква) подорожчали на 35-128 %, цукор на – 8 %, макаронні вироби – на 9,5 %, пшенична крупа – на 11 %, гречка – на 51 %, борошно – 5 %, яйця – 6 %.

Підняття вартості товарів постачальники пояснюють значним зростанням витрат виробництва, пов’язаних з вжитими карантинними заходами: заборонами і обмеженнями на перебування великої кількості працівників в одному приміщенні, транспортними проблемами тощо

В "АТБ" запевнили, що в умовах загальнонаціонального карантину компанія працює “винятково за мінімальною націнкою, заробляючи не на вартості товару, а на обсязі його реалізації”.

“Зазначаємо, що на сьогоднішній день магазини торговельної мережі АТБ забезпечені товарами всіх категорій у повному обсязі. Компанія має достатню кількість товарних залишків на складах та розподільних центрах для забезпечення споживчого попиту у разі його збільшення”, – додали в компанії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ БІЛЬШЕ ПРО Коронавірус на Волині

Надрукувати
мітки:
коментарів