Поділитись:

Скільки лучани заплатять за тепло і гарячу воду в березні: цифри

П'ятниця, 03 квітня 2020, 14:20

Розмір нарахувань за послугу з централізованого опалення для 1 м2 площі у березні 2020 року становитиме 33,69.

Для розрахунку розміру нарахувань брався до уваги чинний базовий тариф та середня фактична температура зовнішнього повітря, яка у лютому становила +4,86ºС, – повідомляє "Луцьктепло". 

Окрім того, "Луцьктепло" здійснює перерахунок плати за теплову енергію та послуги з централізованого опалення, централізованого постачання гарячої води для всіх категорій споживачів із застосуванням знижки 29 %. Відтак, сума до оплати становить 23,92 грн за м2.

Незважаючи на стрімке зменшення розмірів нарахувань, у "Луцьктеплі" констатують істотне зростання заборгованості населенням за підсумками березня. Так, з виставлених до нарахування 73,81 млн грн за спожиті в лютому послуги з постачання теплової енергії та гарячої води споживачі не сплатили 14,68 млн грн.

Відтак споживачів просять своєчасно платити за спожиті послуги, а також погасити заборгованості минулих періодів. Від цього залежатиме не тільки можливість підготовки підприємства до нового опалювального сезону, а й якість наданих послуг. 

Відтепер сплатити повну суму заборгованості або її частину з комісією лише в 1 грн можна за допомогою Приват24 (для клієнтів Приватбанку), створивши “Новий платіж” в меню “Мої платежі”, а в полі пошуку знайшовши “Луцьктепло, ДКП (заборгованість)” та ввівши свій особовий рахунок, який збігається з рахунком, необхідним для реєстрації в Особистому кабінеті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів