Збував поштою: харків'янин надсилав у Луцьк психотропи (фото)

Понеділок, 19 серпня 2019, 16:24

Взяли під варту харків'янина, який систематично надсилав поштою у Луцьк психотропні речовини.

Про це повідомляє пресслужба прокуратури області.

Прокурори Луцької місцевої прокуратури здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про незаконне придбання, зберігання, пересилання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин в особливо великих розмірах, вчинені 27-річним мешканцем Харкова.

Уподовж 2019 року правоохоронці зафіксували два епізоди пересилання громадянином із Вінниці та Харкова у Луцьк психотропних речовин покупцям, з якими він зв’язувався через Інтернет.

Використовуючи вигадані анкетні дані, зловмисник поштою пересилав психотропи й у інші міста України.

16 серпня 2019 року працівниками поліції під час санкціонованого Луцьким міськрайонним судом обшуку у відділенні поштового оператора у Харкові вилучили три посилки із психотропною речовиною PVP, які громадянин надіслав адресатам.

За місцем проживання зловмисника також виявили й вилучили наркотичні засоби та психотропні речовини, обсяг яких встановлює експертиза.

Чоловіка затримали та повідомили йому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 307 КК України.

Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб. За вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: