Волинська засновиниця «MZM» опублікувала світлини моделінгу 2000-х (фото)

Вівторок, 25 червня 2019, 05:35

Засновниця модельного агенства «MZM» Марина Занюк на своїй сторінці у Facebook опублікувала фото старту в моделінгу 2000-х років.

"So... як і обіцяла буду по трішки викладати фото з свого старту в моделінгу 2000-х років і історії, як розпочалось MZM.
Розпочинала я, як і всі хто хотів потрапити у моделінг у той час, з конкурсів краси. Адже саме там тебе могли знайти скаути агентств, помітити фотографи та інші представники моделінгу. Сучасний модельний світ майже не має спільного з конкурсами краси. Зараз скаути і представники закордонних агентств шукають потенційних моделей скрізь: на вулиці, в соцмережах, переглядаючи моделей в агентствах країн, куди приїздять", – йдеться у дописі Марини.


На фото:
У 2000 році я перемогла на конкурсі «Міс Волинь», що дало змогу представляти нашу область на конкурсі «Міс Україна» ( на 6 фото я з переможницею «Міс Україна 2001» Олександрою Ніколаєнко та Віце Міс конкурсу).


2 і 3 фото, я перша фіналістка від України на конкурсі «Міс Євроспорт 2003», що проходив в Угорщині і Хорватії.


4 і 5 фото з конкурсів у Польщі. «Світязянка», на якому я перемогла! Перша міжнародна перемога. На другому конкурсі стала «Міс фото».

  
На двох останніх фото, я фіналістка конкурсу від Волині «Королева України» в рамках тоді мега шикарного фестивалю «Таврійські Ігри».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: