Поділитись:

Каменських висловилась з приводу голосування у Луцькраді за скасування концерту

Субота, 23 квітня 2016, 09:35
Каменських висловилась з приводу голосування у Луцькраді за скасування  концерту

Артистка порадила недоброзичливцям досягти того, чого досяг колектив.

Учасниця гурту "Потап і Настя" Настя Каменських розповіла, як ставиться до того, що колективу заборонили виступити у Луцьку. На думку артистки, дует не є глобальною проблемою країни. А ті, хто зриває концерти колективу, роблять це з певною ціллю. Про це повідомляє tsn.ua

"Це неприємно, оскільки не ми є глобальною проблемою. Мені здається людям, які це все влаштовують, варто звернути увагу трошки на інше. І взяти, підняти свою дупу і як мінімум досягти того, чого досягли ми. Тому що ми платимо податки, ми привозимо гроші в цю країну. Ми одні з тих, хто підтримує культуру у цій країні. Мені здається, ці люди, які влаштовують провокацію роблять це з певною ціллю", - сказала Настя.

Стосовно того, що питання заборони концерту "Потапа і Насті" розглядали на голосуванні у міськраді, Каменських думає: "Найголовніше - це створювати, а не руйнувати. Ті люди, які виступають проти наших концертів, вони руйнують вже те, що є. Хочеш, щоб було краще, щось змінити, - ну то піди, створи сам і буде крутіше, на твою думку".

Зауважимо, що попри скасування концерту "Потапа і Насті" у Луцьку, колектив організував автобус, який доставив луцьких шанувальників дуету до міста Рівне. Там колектив дав два аншлагових концерти поспіль.

Читайте також СКАНДАЛ ЩОДО ЛУЦЬКОГО КОНЦЕРТУ "ПОТАПА І НАСТІ" ДІЙШОВ ДО РОСІЇ

Читайте також КРАПКИ НАД "І": ПОТАП ПРОКОМЕНТУВАВ СКАНДАЛ ЗІ ЗРИВОМ КОНЦЕРТУ В ЛУЦЬКУ

Читайте також "ВОНИ ПЛАЗУЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ КРАЇНИ, ВІЙСЬКА ЯКОЇ ВБИВАЮТЬ УКРАЇНЦІВ", – ДЕПУТАТ ПРО ЗАБОРОНУ ВИСТУПІВ АРТИСТІВ

Читайте також "МИ НЕ ПРАЦЮЄМО В РОСІЇ", – ПОТАП І НАСТЯ

Надрукувати
мітки:
коментарів