Поділитись:

«Ми не працюємо в Росії», – Потап і Настя

Четвер, 24 березня 2016, 10:30
«Ми не працюємо в Росії», – Потап і Настя

Продюсер MOZGI entertainment Ірина Горова стверджує, що інформація про виступи Потапа і Насті в Росії – неправдива. Про це вона заявила в коментарі діловому виданню "Конкурент".

"Ми не працювали в Росії 23-го числа. У цей день Потап брав участь у зйомках реклами. Це запустили якісь позаторішні фотографії, коли були ще довоєнні виступи", – заявила продюсер.

"Є люди, які на всьому зроблять піар", – пояснила свою позицію Ірина Горова, додавши, що їхні слова "все одно перекручують".

"Ми – громадяни України. Даємо робочі місця, офіційно платимо податки. Платимо більше, ніж активісти, які нас хочуть заборонити. Це все йде на благо українського народу", – каже продюсер.

Зрештою, концерт Потапа і Насті відбудеться у Луцьку за планом, 18 квітня, попри протести громадських активістів щодо виступу гурту.

Нагадаємо, громадські активісти намагаються зірвати проведення концерту Потапа і Насті у Луцьку. Також нещодавно перший заступник голови Волиньради Олександр Пирожик заявив, що не підпише дозволу на проведення концерту Потапа і Насті Каменських у Волинському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка.

Надрукувати
мітки:
коментарів