Поділитись:

"Вони плазують на території країни, війська якої вбивають українців", – депутат про заборону виступів артистів-зрадників

П'ятниця, 25 березня 2016, 14:58

На сесію Луцької міської ради винесено проект рішення, про заборону концертів артистів, які заробляють у Росії.

Про це стало відомо у пятницю, 25 березня, під час засідання комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Як зазначив, голова комісії Микола Федік, ініціатором заборони виступає "Свобода". Він нагадав, що було зареєстровано петицію про заборону виступу Потапа та Насті Каменських, а також проведено прес-конференцію, на якій представники громадських організацій підтвердили рішучу позицію, про недопущення таких концертів.

"У нас знову будуть дні жалоби, знову будуть поховання.Ці артисти не мають розуміння, що вони громадяни нашої країни. Вони плюють на суспільну свідомість, виступають та плазують на території країни, війська якої вбивають українців", – сказав депутат.

Своєю чергою, депутат Луцькради Ігор Поліщук, запропонував чітко узгодити всі юридичні питання, щоб чітко знати, хто заробляв гроші в Росії.

Підтримав колегу член фракції "Солідарність" Артем Запотоцький, уточнивши, що будуть застосовувати систему електронних петицій та приймати звернення громадських організацій.

У підсумку комісія прийняла рішення винести цей проект рішення на наступну сесію міської ради, яка відбудеться 30 березня.

Надрукувати
мітки:
коментарів