Поділитись:

Хто буде винним, якщо Луцьк залишиться без води? (відео)

Неділя, 28 жовтня 2018, 18:05
Хто буде винним, якщо Луцьк залишиться без води? (відео)

Про те, хто буде нести відповідальність, якщо у Луцьку виникнуть проблеми з постачанням води внаслідок заборгованостей, говорили під час ефіру суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд. LIVE".

Нагадаємо, що "Волиньобленерго" направило офіційне попередження про припинення електропостачання "Луцькводоканалу" через наявну заборгованість. Вона складає 13 мільйонів гривень. Тож у цій патовій ситуації підприємство змушене буде відключати підприємству енергію вже з листопада.

"Згідно діючого законодавства вся відповідальність лягає на того, хто не забезпечив нормальні розрахунки. Це вимога і закону України про ринок електричної енергії, і в правилах роздрібного ринку електричної енергії. Це Луцькводоканал", - зазначив Дмитро Іванов, комерційний директор ПрАТ "Волиньобленерго".

"Є виконувач обов'язків Луцького міського голови, якого обрала незаконна теперішня укропівська більшість у Луцькій міській раді. Якраз ця команда несе відповідальність не лише за якісь здобутків, а у тому числі і всі проблеми, які є у місті", - прокоментував ситуацію колишній перший заступник міського голови Тарас Яковлев.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів