Поділитись:

У Луцькраді пояснили, чи залишиться місто без води

Понеділок, 22 жовтня 2018, 15:18
У Луцькраді пояснили, чи залишиться місто без води

Радник Луцького міського голови Ігор Поліщук пояснив, що різниця в тарифах та несплата населення рахунків призвели до виникнення заборгованості КП "Луцькводоканал" перед "Волиньобленерго".

Нині ведуться перемовити та розглядається судова справа, аби врегулювати це питання. Про це Ігор Поліщук розповів у коментарі для ІА "Конкурент" 22 жовтня.

Із його слів, наступний суд призначено на 17 листопада. Ігор Поліщук пояснив, що під час попереднього керівництва подібних проблем не виникало і вдавалося знаходити порозуміння.

Також радник луцького мера повідомив, що станом на 1 жовтня ця заборгованість становила 13 мільйонів 270 тисяч гривень, протерміновано 9,8 мільйони гривень, з яких 3,86 мільйони гривень – це різниця в тарифах. Тобто це ті кошти, які має відшкодовувати держава. До того ж є несплата мешканців рахунків за послугами й інші види заборгованостей.

"Я переконаний, що нам вдасться вирішити це питання. Тим більше, що відключення водозаборів заборонено законодавством… Це питання вирішиться, і Луцьк не буде без води", – додав Ігор Поліщук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЧАНИ РИЗИКУЮТЬ ЗАЛИШИТИСЯ БЕЗ ВОДИ

Надрукувати
мітки:
коментарів