Поділитись:

Експерти не виключають, що воду у Луцьку даватимуть по годинах (відео)

Неділя, 28 жовтня 2018, 09:00
Експерти не виключають, що воду у Луцьку даватимуть по годинах (відео)

У "Волиньобленерго" та "Луцькводоканалі" сподіваються, що відключень електропочання, а як наслідок — водопостачання до осель лучан, діло не дійде. Однак, якщо домовитися не вдасться, що не виключають подачі води по графіку.

Про це йшла мова під час суспільно-політичного ток-шоу "Протилежний Погляд. LIVE".

Нагадаємо, що "Волиньобленерго" направило офіційне попередження про припинення електропостачання "Луцькводоканалу" через наявну заборгованість. Вона складає 13 мільйонів гривень. Тож у цій патовій ситуації підприємство змушене буде відключати підприємству енергію вже з листопада.

Директор "Луцькводоканалу" Іван Корчук сподівається, що переговори таки відбудуться.

"Декілька років тому ми застосовували практику дискретного електропостачання скважин. Тобто включали електропостачання на певні години зранку і ввечері чи посеред дня. Це робилося лише з однією метою: якщо, вибачте, оплачуєте п'ять гривень, то на п'ять гривень відпускаємо електричну енергію", - зазначив комерційний директор ПрАТ "Волиньобленерго" Дмитро Іванов.

Такі ситуації були у Ківерцях, Любомлі, Нововолинську, Ковелі і, в тому числі, в Луцьку, щоправда, це було давно. Тоді швидко був знайдений компроміс, каже енергетик.

"Ми чекаємо переговорів. Ми чекаємо конструктивних пропозицій. Ми готові до них", - зазначив Дмитро Іванов.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів