Поділитись:

Офіційних переговорів між "Луцькводоканалом" і "Волиньобленерго" досі не було

Четвер, 25 жовтня 2018, 09:10

У "Луцькводоканалі" публічно заявили, що не відмовляються від боргів і готові вести переговори щодо їхнього погашення чи реструктуризації.

Проте реальна ситуація така, що офіційних переговорів між "Волиньобленерго" і "Луцькводоканалом" так і не відбулося. На жаль, не долучилося до розв′язання проблеми керівництво міста, – інформують в ПрАТ "Волиньобленерго".

За 23 дні жовтня від КП "Луцькводоканал" надійшло лише два платежі на загальну суму 300 тис. грн. При тому, що рахунок тільки за вересень становив 3 млн 414 тис. грн.

"Відсутність ініціативи в переговорах і грошові краплі не свідчать про зважений підхід у вирішенні складної ситуації. Повторно наголошуємо, що метою ПрАТ "Волиньобленерго" є не відключення, а повернення коштів, які витратило товариство на покриття недоплат "Луцькводоканалу". Наше товариство залишається відкритим для переговорів і пошуку компромісу", – зазначили на підприємстві.

Нагадаємо: через борги "Волиньобленерго" може відключити електропостачання "Луцькводоканалу", що, своєю чергою, призведе до відключення води місту.У Луцькраді переконані, що питання вдасться вирішити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів