Поділитись:

Прокинутися з…Бандерштатом!

Четвер, 02 серпня 2018, 07:40
Прокинутися з…Бандерштатом!

Хоч раз у житті, а потрібно пофестивалити не в рідному місті. Вдома – зручно, комфортно, затишно, у теплому ліжечку, але якщо хочеться справжнього трешу – треба їхати з великими наплічниками. Розгорнути намет десь за сотні кілометрів від дому, засинати під улюблені гурти, прокидатися від того, що вже сонце високо і припікає.

Йти з пляшками до води, робити душ з підручних засобів, зварити найкращий сніданок на вогні, позичити в когось сіль, недорахуватися консерви – і під сцену. На відстані витягнутої руки улюблений письменник, улюблений співак ходить зовсім поруч і навколо сотні дивакуватих, цікавих людиськ.

Тому із ностальгією дивлюся на наметове містечко "Бандерштату", адже свого часу відвідала кілька незабутніх фестів не в рідному Луцьку. Головне в цій справі – запам'ятати, де намет. Звучить дивно, але коли містечко в лісі на незнайомій території, знайти свою "домівку" серед сотень таких – буває важко. Особливо, якщо забули ліхтарики чи батарейки до них.

А зважаючи на особливості "Бандерштату", найкращим способом прокинутися буде йога, яку організовують тут для всіх охочих і кава – хоч на місці, хоч у місті. Бо ж до всього рукою подати.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів