Поділитись:

Прокинутися з… Ігорем Гузем

Четвер, 12 липня 2018, 07:40

Я не уявляю, яка має бути центральна нервова система, аби бути активним політиком. І з людьми спілкуватися, і в Раді сваритися, і в ефіри виходити, і у Фейсбуці постити, і закони писати. А ще ж треба і час на рідних знаходити, друзів, час поїсти і поспати. Тому вирішила спитати чи не найактивнішого політика від Волині нардепа Ігоря Гузя, як він починає свій ранок, аби мати заряду на весь день. І ось що він відповів:

"Не так давно прочитав хорошу книгу Хела Елрода "Магія ранку", яка суттєво вплинула на мене в контексті розуміння ефективного ранкового пробудження та кроків після цього. Тому, наразі пробую починати свій ранок за цією моделлю. Почну з того, що намагаюся раніше лягати спати і обов'язково перед сном десять-двадцять хвилин бути на свіжому повітрі. Прокидаюся біля 6:30, відразу випиваю кружку води. Майже щодня ранкова пробіжка, але перед тим - розминка. Бігаю для того, аби прокинутися і отримати заряд енергії на день, але поки не більше 30 хвилин. Далі обов'язково холодний душ і сніданок, хоча, чесно кажу, поснідати не завжди встигаю. Цього вистачає, щоб бути зарядженим і готовим вершити гори. Головне не пропускати цей алгоритм, бо можуть бути нездорові рецидиви)"

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій.Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ІГОР ГУЗЬ: "ГУНЧИК НАБИРАЄ ХАБАРНИКІВ ДО КОМАНДИ"

Надрукувати
мітки:
коментарів