Поділитись:

У Луцьку скасували концерт Потапа і Насті?

П'ятниця, 25 березня 2016, 17:23

У Луцьку на сітілайтах з афішами концерту артистів Потапа і Насті Каменських з'явилися наліпки "скасовано".

Світлину на своїй сторінці у Facebook опублікував координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик.

"Невже організатори почули думку народу?" – зазначив він.

Заступник директора Волинського академічного театру імені Т.Г. Шевченка з адміністративної частини Ігор Власюк у коментарі діловому інтернет-виданню Волині "Конкурент" зауважив, що "це справа рук місцевих активістів".

Із його слів, наразі концерт артистів не скасований. Якщо ж його все-таки скасують, лучанам повернуть кошти за придбані квитки.

До слова, дозвіл на проведення розважальних заходів має надавати Волиньрада, а до цього часу жодних офіційних документів із проханням погодити такий концерт, зі слів першого заступника голови Волинської облради Олександра Пирожика, не було отримано. Тож у Волиньраді можуть не погодити проведення цього заходу.

Раніше голова Спілки власників зброї Ігор Алексєєв критично виступив стосовно майбутнього концерту в Луцьку Потапа та Насті Каменських, мовляв, подібні співаки, які виступають у Росії, псують молодь. Згодом продюсер MOZGI entertainment Ірина Горова наголосила, що інформація про виступи Потапа і Насті в Росії – неправдива.

Нагадаємо, що на сесії Луцької міської ради, що відбудеться 30 березня, можуть прийняти рішення про заборону виступу групи. Концерт у Луцьку запланований на 18 квітня.

Надрукувати
мітки:
коментарів