Мукачівські прикордонники привітали шаблістку Ольгу Харлан з поверненням додому (фото, відео)

Субота, 10 серпня 2024, 17:01

Сьогодні вночі в Україну повернулася чемпіонка світу з фехтування на шаблях Ольга Харлан.

Про це повідомили у Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України – Західний кордон.

 

 

«Спортсменка здобула першу медаль для України на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі – бронзу. Після здобуття бронзової медалі в індивідуальних змаганнях жіноча збірна України з фехтування на шаблях, у складі якої була й Ольга Харлан, стала переможцем командного турніру на цьогорічних Олімпійських іграх», – нагадали у повідомленні.

Харлан є однією з найбільш титулованих спортсменок в історії України, на її рахунку понад 100 медалей з різних змагань, вона також є найбільш титулованою олімпійською спортсменкою.

 

 

«Першою зустріти фехтувальницю в Україні випала честь прикордонникам Мукачівського прикордонного загону. У пункті пропуску «Лужанка» охоронці кордону привітали володарку шести олімпійських медалей і чотириразову чемпіонку світу в цьому виді спорту з Перемогою та подякували їй за наполегливість, стійкість і справжню, українську жагу перемагати та рухатися уперед!», – йдеться у дописі.

 

 

Зі свого боку, кажуть прикордонники, Ольга Харлан подякувала їм за теплий прийом, зауваживши, що під час змагань відчувала підтримку кожного українця та українки, які вболівали за неї!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: