«Викликали швидку»: лучани кажуть, що отруїлися у відомому закладі

Вівторок, 06 серпня 2024, 13:32

У Луцьку – скандал з відомим закладом. Мовляв, замовили їжу та отруїлися – спершу нудило, а на ранок довелося звертатися в інфекційну лікарню.

Відповідний допис у соціальних мережах опублікувала Світлана Бубенова.

Дівчина зазначає: замовила доставку в одному із луцьких закладів. Проте, з її слів, сталася неприємна ситуація – її почало нудити, а згодом й взагалі «вирвало».

«Третього серпня замовила рол та бургер в «ТАТО СУШІ». Їли двоє з чоловіком, він з'їв один шматок суші. Через деякий час почало нудити, а згодом почалась рвота. Відразу зрозуміла, що отруїлась суші. Викликала «швидку» допомогу та на ранок звернулась в інфекційну лікарню. Коли стало краще вирішила подзвони у ту доставку і розповісти, що сталося. У відповідь отримала: «добре, зрозуміли». Ні вибачень, нічого не отримала. Лише хотіли переконати, що цього не могло статися й це неправда, що я отруїлась, бо у них все свіже», – йдеться у дописі.

centerСкриншот допису Світлани

centerФото чека, який Світлана прикріпила до свого допису

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку продають відому доставку суші

У коментарях дівчина додала, що коли вперше подзвонила і розповіла про отруєння вона хотіла упередити такі випадки, щоб ніхто більше не отруївся.

«А ще через трішки була ще одна розмова, де мені сказали, що до них вже такі звертались, що отруїлись, але потім вони десь «дівались», що це не вперше. Згодом, коли ми домовились зустрітись біля інфекційної, щоб я дала виписку чи заключення лікаря, що я дійсно зверталась, власник закладу Едуард приїхав раніше і розмовляв з лікарем. Чи хотів домовитись, чи «замʼяти» цю ситуацію – я не знаю. І хотів, щоб лікарка мені сказав, що я не їхніми сушами отруїлась. Хамське ставлення, ніяких варіантів вирішення ситуації я не отримала, і вибачень також!» – пише жінка.

centerСкриншот коментаря дівчини

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зателефонували до власника вказаного закладу Едуарда Музики. Проте чоловік навідріз відмовився коментувати ситуацію телефоном й наполягав на живому спілкування. Коли ж ми поцікавилися, куди треба під'їхати та поговорити пан Едуард сказав, що дуже зайнятий і зустрітися зможе лише у четвер.

«Коментар я можу вам дати тільки при зустрічі, телефоном такі речі говорити не буду. Можемо з вами зустрітись. Можу зустрітися десь у четвер, ці два дні зайнятий. Такі речі телефоном не коментуються і не обговорюються, бо є тільки звинувачення з однієї сторони, а іншу сторону ще ніхто не це... І по телефону – це по телефону. Усі відповіді тільки при зустрічі, якщо бажаєте, можемо зустрітися з вами, поспілкуємося, без питань. Давайте в четвер об 11 з вами зідзвонимось», – зазначив власник закладу.

Оскільки ж ця ситуація може загрожувати життю та здоров'ю інших людей, ми публікуємо цей матеріал зараз, аби упередити можливі подібні випадки.

Разом з тим сподіваємось, що власник закладу таки знайде час у своєму щільному графіку та зможе розповісти свою версію подій.

Нагадаємо: співак Роман Скорпіон отруївся на одній з автозаправок дорогою на Світязь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: