Під час сесії Луцькради депутат заніс котлету меру, аби проголосували за його питання

Середа, 31 липня 2024, 14:21

Депутат Луцької міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик заніс міському голові Ігорю Поліщуку котлету, аби його проєкт рішення підтримали.

Це відбувалося під час засідання сесії міської ради у середу, 31 липня.

На порядку денному якраз голосувати проєкт рішення, який підготував Лучик. Це рішення мало б зобов'язати КП «Луцький комбінат шкільного та студентського харчування», який, як раніше повідомляв депутат, годує дітей за завищеними цінами, працювати прозоро. Тобто показувати усім ціни, за якими купує харчі. Проте воно вкотре не здобуло необхідної підтримки, адже «за» проголосувало лише 10 обранців.

Цей проєкт рішення вже розглядали не раз і не раз воно чомусь не знаходило своєї підтримки. Хоч там враховували побажання і решти депутатів, і керівництва цього підприємства.

«Кажуть, щоб рішення підтримали, треба занести меру котлету», – сказав Лучик у коментарі нашим журналістам.

centerАндрій Лучик

Оскільки міський голова покинув сесійне засідання, то Андрій Лучик попросив передати йому котлету. Та й неабияку, а котлету по-київськи.

Раптом ви не чули про ситуацію довкола цього комунального підприємства, тоді читайте: Луцький комбінат шкільного харчування годує дітей за дуже завищеними цінами, – депутат (оновлено)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: