У Луцькому районі «мерс» на смерть збив літню велосипедистку (фото)

Середа, 24 липня 2024, 15:05

У Луцькому районі, біля села Сокиричі, сталася дорожньо-транспортна пригода. Легковик збив велосипедистку.

Про це журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» повідомили читачі.

Аварія за участю автомобіля та велосипедистки сталася сьогодні, 24 липня, зранку. В Головному управлінні Національної поліції у Волинській області цю інформацію підтвердили.

«20-річний житель Копиллівської громади, керуючи автомобілем Mercedes Vito, допустив наїзд на 75-річну велосипедистку, жительку Ківерець, яка рухалась у зустрічному напрямку. Внаслідок ДТП пенсіонерка загинула. Водій тверезий», – зазначають правоохоронці.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Як зазначив завідувач диспетчерської волинського центру екстреної медицини Станіслав Лінник, по приїзду медики «швидкої» констатували біологічну смерть.

«Було звернення. Безпосередньо бригада виїжджала, проте приїхавши там було констатовано біологічну смерть. Травми були несумісні з життям», – поінформував медик.

Нагадаємо: у Луцькому районі поблизу села Цумань сталася дорожньо-транспортна пригода за участю неповнолітнього мотоцикліста та 18-річного водія BMW.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: