Поділитись:

У місті на Волині продають «самокатний» бізнес

Середа, 03 липня 2024, 15:57
У місті на Волині продають «самокатний» бізнес

У Нововолинську продають готовий бізнес – прокат електросамокатів (кікшеринг).

Про це йдеться в оголошенні на одному з популярних маркетплейсів.

У вартість входить:

  • Електросамокати - 10 шт;
  • Готове IT-рішення для моніторингу та керування електросамокатами в реальному часі;
  • Дозвіл місцевої влади на ведення підприємницької діяльності;
  • Супровід та допомога при запуску;
  • Клієнтська база
  • Працівник який збирає/виставляє та обслуговує самокати

Оголошена вартість – 9 500 €.

У місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнесУ місті на Волині продають «самокатний» бізнес 

Нагадаємо: з потеплінням на вулицях Володимира з'явилися електросамокати, проте не усім містянам вони до душі. Журналісти вирішили поцікавитися у міської влади, як вони збираються регулювати цей транспорт, аби усім жителям було комфортно.

Нагадаємо: у Луцьку електросамокати з'явились ще на початку березня цього року. Скористатися послугою можна по всьому місту, за винятком деяких районів. За словами власника транспорту, на прохання міської ради, самокатами не можна буде користуватися у Центральному парку імені Лесі Українки та на меморіалі Вічної Слави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів