Поділитись:

Коли у Луцьку відкриють проїзд вулицею Карпенка-Карого

Понеділок, 24 червня 2024, 16:50
Коли у Луцьку відкриють проїзд вулицею Карпенка-Карого

У Луцьку на Карпенка-Карого досі тривають ремонтні роботи. Зі слів керівника водоканалу, закінчити усе мають за декілька місяців.

Про це йшлося під час засідання комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації у п'ятницю, 21 червня.

Депутата міської ради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик запитав в очільника комунального підприємства «Луцькводоканал» Віктора Гуменюка, як зараз відбувається ремонт каналізаційного колектора на вулиці Карпенка-Карого.

«Є запитання щодо ремонту колектора на вулиці Карпенка-Карого. Зараз активно ведуться ремонтні роботи. Я так розумію, що зараз перекрита одна частина вулиці до переїзду, а пізніше перекриватимуть іншу частину, правильно?» – поцікавився депутат.

Андрій ЛучикАндрій Лучик

Віктор Гуменюк пояснив: зараз роботи ведуться на одній ділянці й вони скоро переходитимуть до іншої.

«Ми реконструюємо ділянку від «Єврокераміки» до кільця біля заправки БРСМ. Зараз уже повністю просанована ділянка мережі якраз від «Єврокераміки» до будівництва Сафрону. Далі буде проходити засипка та асфальтування ділянки. Згодом будемо приступати до наступної ділянки біля моста і під рядами Варшавського ринку, це трохи проблемна ділянка і буде тяжко», – каже Гуменюк.

Віктор ГуменюкВіктор Гуменюк
Автор фото:Луцька міська рада

Окрім того, пан Віктор повідомив, коли ж ремонтні роботи мають повністю закінчитися.

«У вересні маємо закінчити, 1 вересня маємо повністю закрити. Зараз усе налагодилося, бо перший місяць підбирали діаметри, виходить не виходить, викачується не викачується. А зараз все налаштовано і йде швидко», – резюмував очільник водоканалу.

Нагадаємо: під час тотального та затяжного блекауту у Луцьку зможуть подавати воду лише три-чотири години на день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів