Поділитись:

Мер Луцька Поліщук «засвітився» у ще одному земельному скандалі, прикриваючись військовими (відео)

Четвер, 20 червня 2024, 11:25
Мер Луцька Поліщук «засвітився» у ще одному земельному скандалі, прикриваючись військовими (відео)

Міський голова Луцька Ігор Поліщук, будучи ще депутатом Луцькради у 2017 році, «пропихнув» на сесії вкрай сумнівне земельне питання для будівництва багатоповерхівки на вулиці Рівненська, 4.

А щоб усе вдалося, прикрився обіцянками виділити квартири для воїнів АТО. 

Про черговий обман мера Поліщука на своїй фейсбук-сторінці розповіла депутатка Луцької міської ради від фракції Громадянський рух «Свідомі» Алла Надточій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Махінації з генпланом Луцька: як Поліщук і Ко подарували «своїм» 5 гектарів землі

«Уже мало хто пам'ятає, як у 2017 р. тодішня «укропівська» більшість після смерті Миколи Романюка здійснила переворот. А я пам'таю, то ж нагадаю і вам. На відео, яке ви бачите можна почути як у 2017 році тодішній депутат та радник Ігор Поліщук вигороджує забудовника й красномовно розповідає про його великодушні наміри, аби прикрити СВІЙ ДЕРИБАН землі!

Мова йде про будинок на Рівненській, 4. Звісно ж зараз він уже побудований та зданий в експлуатацію», – написала Алла Надточій. 

Мер Луцька Поліщук «засвітився» у ще одному земельному скандалі, прикриваючись військовими (відео)

Алла Надточій нагадала: коли на сесії Луцькради виносилося це питання, депутат Микола Федік пропонував зняти його і припинити відкритий дерибан землі. Або й взагалі продати ділянку через аукціон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через які скандали 70% лучан не хочуть бачити мером Поліщука: пояснення депутата (відео)

«На що тоді ще депутат-укропівець Ігор Поліщук заявив, що Луцька міська рада отримає в цьому будинку 6% ЖИТЛА ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ + сплату пайової участі. Орієнтовно це могло б бути 12 однокімнатних квартир по 45 квадратних метрів. І що знову будемо говорити про те, що це справа добровільна й відповідальність лежить лише на забудовнику?», – звернулася до міського голови Поліщука депутатка. 

Зі слів Алли Надточій, це не перший випадок, коли чинний мер «пропихнув» земельне питання, замилюючи очі депутатам й лучанам, прикриваючись військовими.

«Не сумніваюсь, що квартири за вирішення питання хтось таки отримав, але явно не наші військові...», – насамкінець додала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів