Поділитись:

Відомого ведучого захейтили через скандального Спартака Субботу

Вівторок, 11 червня 2024, 01:44
Відомого ведучого захейтили через скандального Спартака Субботу

Відомого українського шоумена та інтерв'юера Славу Дьоміна захейтили в мережі. Причиною цьому став скандальний блогер Спартак Суббота, який здобув популярність завдяки спільному шоу з Євгеном Яновичем «Подкаст терапія».

Про це пише УНІАН.

В Instagram шанувальники Дьоміна навіть почали відписуватися від нього. Річ у тім, що ведучий анонсував нове інтерв'ю, головним героєм якого стане Суббота. Слава опублікував фрагмент зі зйомок відео зі Спартаком і запевнив, що нове інтерв'ю буде сенсаційним. 

 «Такого ви ще не чули», – написав шоумен.

Українці досі не можуть забути вчинок Субботи, який видавав себе за іншу людину. У суспільства недовірливе ставлення до нього через його брехню про наявність у нього медичної освіти. Як відомо, блогер розповідав, що він психолог, кандидат наук, однак з'ясувалося, що це не так.

Ба більше, стало відомо, що Суббота мав сексуальні стосунки з клієнтками. Після цього Янович припинив співпрацю з блогером, а «Подкаст терапія» більше не з'являлося на просторах YouTube.

Саме тому в підписників Дьоміна виникли питання, чому він записав інтерв’ю зі скандальним Спартаком. В коментарях вони висловили своє обурення і різко розкритикували Славу:

  • "Дуже сумно бачити таких гостей"
  • "Не розумію для чого тягнути цю людину у медіапростір. Він людей ні за що не має. Бреше нахабно у очі та користується людьми. Геть його!"
  • "Навіщо тягнути в інфопростір людину, яка принижує українців і зневажає українську мову?"

На деякі з гнівних коментарів Дьомін відповів і пояснив, що не погоджується з думкою підписників. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

Надрукувати
мітки:
коментарів