Поділитись:

У гуртожитку Луцького НТУ під час дощу студенти миють голову (відео)

П'ятниця, 31 травня 2024, 15:02
У гуртожитку Луцького НТУ під час дощу студенти миють голову (відео)

У гуртожитку Луцького національного технічного університету студенти під час дощу на балконі вирішили помити голову.

Відповідне відео з'явилось у місцевих телеграм-каналах учора, 30 травня. Саме тоді у місті пройшов чималий дощ.

На кадрах видно, як один з мешканців гуртожитку стоїть на балконі будівлі та миє голову шампунем. Відео також комічно підписали: «ніхто так не чекає дощу, як студенти ЛНТУ». Також там додали, що це така традиція – мити голову дощовою водою перед іспитом.

У коментарях користувачі зазначили: у гуртожитку відключали воду. Обіцяли, що термін відсутності водопостачання становитиме 15 днів, але, на жаль, здобувачі освіти змушені вже 24 день жити без гарячої води.

Як розповіла журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» комендант гуртожитку №1 Луцького технічного університету, що на вулиці Івасюка Володимира (колишня Даньшина), Віра Хомик, це через профілактичні роботи, які проводять комунальники.

«Ми на це повпливати не можемо, це не від нас залежить. Така ситуація по усьому місту, є графіки, проводять профілактичні роботи. Якщо ви у Луцьку живете, то знаєте, що таке кожен рік роблять», – каже пані Віра.

Нагадаємо: ще у березні виконавчий комітет Луцької міської ради ухвалив рішення про припинення подачі гарячої води у міжопалювальний період 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів