Поділитись:

Вже втретє заступнику голови Волиньради Пустовіту хочуть виділити квартиру як військовому

Вівторок, 14 травня 2024, 15:39
Вже втретє заступнику голови Волиньради Пустовіту хочуть виділити квартиру як військовому

Заступники голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту вкотре можуть виділити квартиру як військовому. Цього разу пан Григорій навіть звернувся через це до суду.

Про це повідомив депутат міськради від фракції Громадянський рух «СВІДОМІ» Андрій Лучик на своїй сторінці у фейсбук.

«Заступнику голови Волинської облради Григорію Пустовіту завтра, ймовірно, дадуть квартиру як військовому пенсіонеру В середу, 15 травня, відбудеться засідання виконкому Луцької міської ради. І одним з питань буде надання Пустовіту двокімнатної квартири», – йдеться у дописі.

Андрій ЛучикАндрій Лучик

Григорій Пустовіт, додає Лучик, пішов в адмінсуд і отримав рішення, яким зобов'язує виконком проголосувати рішення про виділення йому квартири. Зауважимо, йому, дружині та синові мали виділити двокімнатну квартиру на вулиці Зоряна (колишня Арцеулова). Загальна площа приміщення – 64,7 м2, а житлова – 31,4 м2.

«То ж завтра можна буде привітати Григорія Олександровича з новосіллям. Або ні. Що ж до того, має право чи ні Пустовіт, який є заступником голови Волинської обласної ради, на житло від держави в період війни, вкотре повторю свою думку. Як військовий пенсіонер – має право, як політик – не має морального права. Тому тут Пустовіту треба визначатися – політик він чи пенсіонер», – пише у дописі депутат.

Проєкт рішенняПроєкт рішення

Андрій Лучик резюмує, що судячи з дій Пустовіта, той таки зібрався на політичну пенсію слідом за Палицею.

Нагадаємо, що це вже не перша спроба Григорія Пустовіта отримати житло. Ця історія тягнеться ще з липня 2023 року. Тоді на розгляд виконкому теж виносили таке ж рішення, проте його не підтримали. Вдруге воно з'явилося під час листопадового засідання того ж 2023 року. Але зібрало воно лише три голоси підтримки.

Зараз же посадовець навіть звернувся у суд, щоб отримати житло й отримав позитивне рішення суду. Останнє зобов'язує виконавчий комітет підтримати проєкт рішення.

Довідково:

 

Григорій Пустовіт – з 2020 року є депутатом Волинської обласної ради 8-го скликання та займав крісло заступника очільника голови Волиньради.

До цього він був депутатом Луцької міської ради 6-го та 7-го скликань. З липня 2017 року по листопад 2020 рік обіймав посаду секретаря Луцькради.

З 1981 року по 2004 рік проходив службу в Збройних силах на посадах командира взводу, командира роти, помічника командира військової частини по службі військ, заступника командира авіаційної бази з виховної роботи, з 2004 року – офіцер запасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів