Поділитись:

Заступнику голови Волиньради Пустовіту знову хотіли дати квартиру у Луцьку

Середа, 15 листопада 2023, 11:26
Заступнику голови Волиньради Пустовіту знову хотіли дати квартиру у Луцьку

У Луцьку знову хотіли переселити Григорія Пустовіта з гуртожитку у нову двокімнатну квартиру на вулиці Арцеулова.

Відповідний проєкт рішення міський голова Ігор Поліщук запропонував озвучити очільнику відділу житлового фонду департаменту ЖКГ Геннадію Козюті.

«14 додаткове, Генадій Олександрович, озвучте, будь ласка», – сказав очільник міськради.

Пан Геннадій розповів, що від заступника голови Волиньради просять переселити у двокімнатну квартиру. 

«Комісія з контролю забезпечення військовослужбовців житлом прийняла рішення про надання двокімнатної квартири на вулиці Арцеулова, у складі трьох осіб – Григорій Олександрович, дружина та син. Це питання раніше розглядали, але не вистачило голосів. Квартирно-експлуатаційний відділ міста Володимир направив лист з проханням розглянути це питання, бо він з родиною мають звільнити гуртожиток і туди мають заселитися військовослужбовці», – повідомив Козюта.

Геннадій КозютаГеннадій Козюта
 

Відповідне рішення поставили на голосування, проте члени виконкому його не підтримали, лише троє проголосувало «за».

Нагадаємо: заступнику голови Волинської обласної ради Григорію Пустовіту та його родині хотіли виділити квартиру у Луцьку, яка мала б піти військовослужбовцям Збройних Сил України та членам їх сімей.

Проте серед військових якимось чином опинився й заступник очільника Волиньради пан Пустовіт. Йому, дружині та синові мали виділити двокімнатну квартиру на вулиці Арцеулова. Загальна площа приміщення – 64,7 м2, а житлова – 31,4 м2.

До слова, зараз заступник очільника обласної ради зареєстрований в гуртожитку на вулиці Привокзальній. Крім того, у 2016 році Григорій Пустовіт купив квартиру у багатоповерхівці на вулиці Арцеулова у Луцьку за 1,3 мільйона гривень. Тоді він пояснював журналістам, що купив житло для дочки, а сам там «часом живе».

Проте через суспільний резонанс квартиру заступник голови Волинської облради не отримав.

Довідково:
Григорій Пустовіт – з 2020 року є депутатом Волинської обласної ради 8-го скликання та займав крісло заступника очільника голови Волиньради.
До цього він був депутатом Луцької міської ради 6-го та 7-го скликань. З липня 2017 року по листопад 2020 рік обіймав посаду секретаря Луцькради.
З 1981 року по 2004 рік проходив службу в Збройних силах на посадах командира взводу, командира роти, помічника командира військової частини по службі військ, заступника командира авіаційної бази з виховної роботи, з 2004 року – офіцер запасу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024