Поділитись:

Що кажуть в ресторані «Жито» про скандал із вдовою загиблого Героя

Понеділок, 22 квітня 2024, 12:30
Фото: 24 канал
Фото: 24 канал

Днями у ресторанному комплексі «Жито» трапився скандал: адміністратор закладу відмовив вдові Героя Іванні Цюх у поминальному обіді на роковини загибелі її чоловіка Олександра Гнатюка. 

«Адміністратор Віталій показав, де є стіл. Де будуть сидіти їхні гості. Виявилось, що там двоє хрестин, двох днів народжень, на той час. Він показав, де ми маємо сидіти. І коли він вкотре почув слово «поминки» – він дуже змінився. Він попросив відійти. Дав мені лист, де написано правила закладу. Повертається за кілька хвилин і каже: «Ми маємо вам відмовити. Ми не проводимо поминки». Кажу: «А шо не так. Я ж не прошу знижок, халяви чи ще щось. Я просто хочу дві години провести з рідними людьми для себе і для свого чоловіка. Тоді ж адміністратор сказав: «А як це ви будете робити? Там ювілей людини святкують, там хрестини. А ви своїми поминками. Може підете в бесідки?» – розказала вона у відео на своїй сторінці у фейсбуці.

Іванну це неабияк обурило, адже на вулиці 9-10 градусів тепла. Жінка попросила подивитися, де ж прописані ці правила. Натомість, за словами жінки, адміністратор нахабно відповів: «Це я так сказав. Я вам це озвучую». 

В результаті поминальний обід Іванна замовила у сусідньому ресторані.

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» зателефонували до Олександра Мельника, який кілька років тому разом із дружиною Валентиною Мельник у ЗМІ називали себе власниками ресторанного комплексу «Жито».

Пан Олександр сказав, що власником ресторану є не він, а його вже тепер колишня дружина.

«А як можна з нею сконтактувати?», – запитуємо.

«Не знаю, чи можна, чи не можна, я з нею не розмовляю», – сказав Олександр Мельник.

Згодом журналісти зателефонували у «Жито» за номером телефону, вказаним у фейсбуці. Адміністратор Аліна наголосила, що некомпетентна у цьому і може лише взяти замовлення.

«Ми поки не коментуємо цю ситуацію» - відповіла адміністраторка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
03 травня 2024
10:08
01 травня 2024
22 квітня 2024
18:59
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00