Поділитись:

Найсильніша людина світу послала нах*й Іво Бобула (відео)

Середа, 17 квітня 2024, 12:38
Найсильніша людина світу послала нах*й Іво Бобула (відео)

Український актор, силач, народний депутат IX скл., заслужений майстер спорту України та володар титулів «Найсильніша людина України» і «Найсильніша людина світу» Василь Вірастюк вилаявся у бік співака Іво Бобула та послав його на три букви.

Це сталося під час інтерв'ю на ютуб-каналі Слави Дьоміного.

Тоді мова зайшла про конфлікт Вірастюка та Бобула, який стався ще близько семи років тому. Тоді Вірастюк відвідав іменний номер співака в одному з готелів у Чернівцях й висміяв декорування кімнати. Це співаку не сподобало й той образився. Проте, за словами пана Василя, він ще тоді вибачився перед Бобулом в ефірі одного з загальноукраїнських каналів.

Але Іво Бобул в одному з інтерв'ю, як пригадав Слава Дьомін під час розмови з Вірастюком, заявляв, що вибачить, якщо силач особисто перепросить у нього. Почувши це, Василь Вірастюк відповів коротко:

«Та пішов він нах*й. Товстий мішок лайна. Людина без почуття гумору взагалі», – заявив Вірастюк.

Зауважимо, що Бобул різко негативно реагував на образи готельного номера в Чернівцях, бо ж там, як він сам говорив, ціла історія його життя. Але Вірастюк не єдиний, хто поглумився над інтер'єром такої дорогої серцю Бобула кімнати. У 2017 році біля дверей у номер сфотографувався співак Тарас Тополя, який підписав знімок так: «Ну все... Заряд на день прийдешній. Чернівці, сьогодні зі мною сила Іво!».

Довідково:
Іво Бобул – український співак (баритон), композитор, педагог, народний артист України. Автор незабутніх хітів «А вже осінь прийшла у мій сад» та «Липи цвітуть».

Нагадаємо: інтерв'ю культового співака Іво Бобула відомій журналістці та блогерці Еммі Антонюк підірвало мережу та обурило феміністок.

Розмова про українську музику, витоки нової популярності Бобула, а також про особисте зайшла в несподіване русло. І ось вже після кількох невинних питань співак вголос розмірковує про те, якими меркантильними стали жінки. І впевнено заявляє, що «хороші дівчата сидять вдома».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
29 квітня 2024
25 квітня 2024
27 березня 2024
19:30
15 березня 2024
12:52
14 березня 2024
13 березня 2024
19:10
27 лютого 2024
26 лютого 2024
14 лютого 2024
26 січня 2024