Поділитись:

«Ось такий Гаддеміт»: співак з Луцька Monatik та виконавиця Gezweirdo нарвалися на хейт

П'ятниця, 16 червня 2023, 19:46
«Ось такий Гаддеміт»: співак з Луцька Monatik та виконавиця Gezweirdo нарвалися на хейт

Фото уривка виступу з тікток сторінки vlad_shcherback

В Чернівцях на концерті «Art оборона» популярний співак з Луцька Дмитро Монатік заспівав разом із виконавицею Gezweirdo.

Уривком виступу Monatik поділився у тіктоці.

Пісня Gezweirdo «Гаддеміт» вже стала хітом, адже приспів композиції «розлетівся» соціальними мережами.

В коментарях на офіційній тік-ток сторінці Monatika користувачі наголошували на оригінальності та неймовірному виконанні треку артистами, однак під іншими відео з концерту можна побачити негативні відгуки, зокрема через те, що пісню заспівав Дмитро Монатік.

«Монатік не в тему», «завалив трек», « він тут лішний», «зіпсував пісню», – зазначали у тіктоці.

У виконавиці Gezweirdo 16 червня відбувся реліз зазначеного треку «Гаддеміт». Уважні українці помітили, що Владислава Лепшина – справжнє ім'я дівчини, у 2023 році анонсувала свої треки у російській соцмережі ВКонтакте.

Після того, як це поширили, виконавиця закрила сторінку ВК та видалила дописи, а на своїй сторінці в інстаграмі написала, що групу у російські соцмережі вона не веде з моменту повномасштабного вторгнення, а пост викладений не її рукою. 

«Тут не буде бруду. Я роблю свою нову музику українською і пишаюся цим. Пост ВК – не веду групу з моменту повномасштабного вторгнення, пост викладений не мною, я цього не знала +я ніколи не залишаю лінк на одну платформу, як там. Моя музика російською у минулому – це довгий шлях, який почався 13 років тому і закінчився релізом дуже особистої пісні. Питання, що ви взагалі робите в вк сьогодні?», – написала дівчина. 

Нагадаємо: український співак та продюсер MONATIK розсекретив суму, яку зібрав на благодійних концертах, та зізнався, на що витратив кошти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
02 травня 2024
25 квітня 2024
17 квітня 2024
02 квітня 2024
29 березня 2024
11 березня 2024
27 лютого 2024
22 лютого 2024
19 лютого 2024
14 лютого 2024