Поділитись:

Луцька зірка MONATIK «відремонтував» свою пісню

П'ятниця, 19 травня 2023, 16:05

Український артист та композитор MONATIK потішив прихильників своєї творчості релізом відремонтованої, як говорить сам співак, пісні «То, от чего без ума».

Про це інформує ТСН.

Дмитро Монатік переклав трек на українську мову і тепер він має назву «Те, від чого без тями». Як зізнався артист, для перекладу він обрав цю пісню разом зі слухачами, які дуже просили співака записати її українською.

«Працюючи над перекладом я постійно ставив собі запитання: «Чи на часі ця емоція?» Але врешті-решт збагнув, що сьогодні проживаю кожен день, як останній. Адже завтра можу не прокинутись. Розумію це, змирився з цим. Тому сьогодні зашиваю душу завдяки музиці. Бо завтра душа знов може порватися вщент, але ми знову будемо робити все, щоб її врятувати та полагодити. Танцювати, як востаннє. Насолоджуватись моментом, як в останній раз. Бути сильними духом на зло ворогу!» – прокоментував Монатік.

В день прем'єри композиції на музичних платформах MONATIK виступить на благодійному концерті в Києві, в рамках якого буде проводитися збір коштів на потреби бійців 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців ЗСУ. MONATIK вперше для киян і гостей міста, запрошених на концерт воїнів, волонтерів, лікарів та працівників ДТЕК, виконає прем'єру пісні наживо.

Зазначимо, що композиція увійде до концертної програми Всеукраїнського благодійного туру MONATIK "ART Оборона", старт якого починається вже 4 липня 2023 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
27 березня 2024
15:34
26 березня 2024
16:46
12:02
25 березня 2024
24 березня 2024