Поділитись:

На озеленення Луцька потрібно майже 23 мільйони, – Микола Осіюк (відео)

П'ятниця, 05 квітня 2024, 14:40
На озеленення Луцька потрібно майже 23 мільйони, – Микола Осіюк (відео)

Робоча група «Прозорість та підзвітність» під керівництвом очільника області Юрія Погуляйка вчергове розглянула бюджетні закупівлі на Волині, зокрема тендери, оголошені Луцькою міськрадою на виконання робіт з озеленення громади.

Про це у п'ятницю, 5 квітня, повідомили на фейсбук-сторінці Волинської ОВА.

Що ж саме мається на увазі під озелененням міста та громади? Як поінформував директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Микола Осіюк, передусім це:

  • косіння трави та бур’янів, посів газонів, кронування дерев та кущів, обрізання або видалення аварійних дерев, чистка урн, вуличне прибирання, посадка квітів тощо. У цифрах це 11 053 919 гривень;
  • прибирання вулиць: загальна вартість оголошених тендерів – 11 695 315 гривень.

За словами директора міського департаменту ЖКГ, узагальнена вартість таких робіт обумовлена цінами на пальне, виплатою заробітної плати робітникам, які мають відповідну кваліфікацію, наявністю відповідної техніки і транспорту у виконавців.

«Ми не можемо залишити місто Луцьк неприбраним, незаметеним, непокошеним. Воно має бути красивим і привабливим як для гостей, так само і для громадян.  Не можемо допустити, щоб бур’яни були по шию… Мусять бути і квіти посаджені. Ми не є прифронтовим містом на даний момент», – заявив, зокрема, Микола Осіюк.

Детальніше про це – у відео:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів