Поділитись:

Мер Луцька Поліщук нарешті з'їхав від мами (відео)

Четвер, 04 квітня 2024, 18:30
Мер Луцька Поліщук нарешті з'їхав від мами (відео)

Очільник Луцька Ігор Поліщук подав нову декларацію про доходи та статки за 2023 рік. І там виявилося багато цікавих деталей, які мер міста приховував від лучан та держави.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV».

Ще раніше Ігор Ігорович подав щорічну декларацію про статки та доходи за 2022 рік. В ній вказав, що нібито він, мер Луцька, який задекларував річну заробітну плату у розмірі трохи більше мільйона гривень, і є в лідерах серед зарплат мерів інших обласних центрів, проживає в одній квартирі з мамою, вітчимом та братом у селі Зміїнець.

Журналістів телеканалу «Конкурент TV», як і багатьох лучан, цей факт неабияк здивував. Особисті анонімні джерела не раз зазначали телеканалу, що пан мер живе у селі Липини на вулиці Відродження. Журналісти кілька разів намагалися запитати в мера, де конкретно він проживає, і чому подав в декларацію завідомо неправдиву інформацію, але Ігор Поліщук, в прямому сенсі слова, тікав та закликав їх ставити питання лише у письмовому вигляді.

Після цього журналісти телеканалу надіслали запит, і не один. І на кожен отримали лише відписки, а ось про справжнє місце проживання – жодного слова. Не отримавши відповіді на запити, знову питали в мера, де ж він живе насправді та чи збрехав він перед законом і лучанами. Додають: тема зі справжнім місцем проживанням його неабияк розлютила. Адже за те, що в декларації подані неправдиві дані, він мав би понести відповідальність.

Все ж мер Луцька Ігор Поліщук сказав, що живе саме в Луцьку, але адреси він не уточнив. Тобто, ні про який Зміїнець і проживання у батьківській квартирі, яку він вказував у декларації за 2022 рік, мови не було.

29 березня 2024 року пан мер подав декларацію вже за 2023 рік і тепер він згадав, що проживає у селі Липини. Бо з достовірних анонімних джерел нам відомо, що він там проживає ледь не з 2019 року.

Що розповідають жителі будинку – у сюжеті: 

До слова, джерела телеканалу «Конкурент TV» зазначили, що в цьому житловому комплексі також нібито проживає Ірина Кудря, яка, ймовірно, являється фахівчинею зі зв'язків з громадськістю Луцької міської клінічної стоматологічної поліклініки. Вона раніше працювала ведучою на телеканалі «Аверс». Також в ЖК є стоматологічна клініка чинної директорки міської стоматполіклініки Любові Яковчук «Стоматологія Свята Аполонія», а сама вона різко відхрещується від будь-яких зв’язків з мером Луцька та його покровительства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів