Головне у Луцьку: ТОП новин за четвер, 28 березня

Четвер, 28 березня 2024, 21:00

Редакція інформаційного агентства «Конкурент» підібрала для своїх читачів найцікавіші та найважливіші новини Луцька та Волині за середу, 27 березня. 

Хто такий «смотрящій» за мером Луцька регіонал Товстенюк

 

Олександр Товстенюк – вірний протеже Ігоря Палиці, який, перебуваючи переважно у тіні, багато років займає ключове місце в команді нардепа та бізнесмена. Навіть більше, користуючись знаннями та вміннями, здобутими в часи членства в Партії регіонів, він взяв під повний контроль Луцького міського голову Ігоря Поліщука та де-факто став «смотрящім» за обласним центром Волині.

«Конкурент» розповідає, яким був кар’єрний та політичний шлях Олександра Товстенюка і як він став сірим кардиналом Луцька.

У Ківерцях кабани навчилися переходити дорогу через перехід

 

У Ківерцях сімейство диких кабанів переходило дорогу.

Луцька влада на чолі з Поліщуком відмовляється розв'язувати конфлікт з директоркою стоматполіклініки

 

Мер Луцька Ігор Поліщук вкотре відмовився реагувати на ситуацію довкола міської стоматполіклініки. Він не захотів сприяти розв'язанню проблеми у колективі та допомогти лікарям. Проте невпинно продовжував відстоювати інтереси директорки Любові Яковчук, яка отримала крісло очільниці медзакладу, ймовірно, саме за сприяння Поліщука. Хоч вона це й всіляко відкидає. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: