Поділитись:

Танець на кістках: у Луцьку – скандал з дискотеками в популярному закладі

Четвер, 07 березня 2024, 10:20
Танець на кістках: у Луцьку – скандал з дискотеками в популярному закладі

У Луцьку гостя відомого комплексу MOJO скаржиться на те, що під час війни заклад влаштовує дискотеки допізна для своїх відвідувачів.

Про це на своїй сторінці у фейсбук розповіла засновниця «HR-Кав'ярні», практикуюча HR-бізнес партнерка ДТЕП «ІСТ-Захід», засновниця «Lviv HR Solutions», HR Director у Львівському Оборонному Кластері Оксана Щур-Шахова.

Жінка приїхала Луцька у робочих справах і зупинилася заночувати у готелі MOJO HOTEL.

«Так от дві ночі підряд не менше ніж до 00:00 там гриміла музика. І так що дискотека була на 6 поверсі, а в номері на 4 тряслись батареї й було відчуття що у мене персональна вечірка. А після 00:00 п'яні гості не могли розійтись десь до 2:00-3:00 викрикали, стрибали та розважались (вже дещо під тихішу музику)», – пише пані Оксана.

Оксана Щур-ШаховаОксана Щур-Шахова

Жінка скаржилась адміністраторам на шум, проте ті тільки розводили руками й говорили, що, на жаль, нічого зробити не можуть. Як зауважила авторка допису, дівчина-адміністратор дуже перепрошувала й була доволі чемною. Проте, зі слів Оксани, звичайний працівник безсилий проти грошей, які власник заробить за кожну з цих вечірок.

«Поліцію викликати без сенсу, всі в курсі цих вечірок. А мені серед ночі в чужому місті було навіть моторошно. Звісно, гроші за номер мені не віддали.

Ні керівник, ні власник зі мною не звʼязався. Це логічно, бо це ж не одноразова історія, а свідомі дії і я їх як клієнт зовсім не турбую. На вечірках гроші більші», – зазначила Оксана Щур-Шахова.

Скриншот дописуСкриншот допису

Фото з допису ОксаниФото з допису Оксани

Вона також додала, що не проти вечірок і «жити життя у війні». Але це, пише жінка, потрібно робити не в дні, коли вся країна оплакує малих дітей і воїнів.

Зі слів Оксани, це була не закрита вечірка, а щотижневий захід, «де просто всі напиваються до півсмерті, кричать по коридорах і розходяться з дівчатками по номерах».

Журналісти сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» намагалися поспілкуватися щодо цього з одним з власників закладу Романом Хорзовим. Проте він, навіть не почувши наше запитання, сказав, що не бажає спілкуватися із журналістами й кинув слухавку.

Нагадаємо: у Луцьку в торговому центрі Egoist жінку із малям не пустили до вбиральні для матері та дитини, що на першому поверсі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів