Поділитись:

У Нововолинську вкотре понищили майно волонтерів, які допомагають ЗСУ

Середа, 06 березня 2024, 12:59
У Нововолинську вкотре понищили майно волонтерів, які допомагають ЗСУ

У Нововолинську систематично нищать майно волонтерів-підприємців, які допомагають Збройним силам України.

Про це повідомив волонтер та капелан Олександр Веселий на своїй сторінці у фейсбук.

«Минулого разу ми тут знімали відео про передачу авто для ЗСУ.  Але сьогодні з нами трапилось ось таке... », – розповідає чоловік у відео.

Як зазначив Олександр, бізнес активно допомогає військовим, купує автівки й передає гроші. Але через такі дії невідомих людей тепер підприємці замість донатів змушені робити ремонт у своїх закладах.

У коментарі журналістам сайту новин Луцька та Волині «Конкурент» співвласник одного із закладів Олег Мамай розповів, що вони звернулись до правоохоронців та написали заяву. Хто побив вікна – не знає, бо на вулиці камер відеоспостереження не було.

«Моя напарниця звернулась у поліцію. Написали заяву, що нам побили вікна. Камери відеонагляду були у закладі, але знімали тільки всередині, а на вулиці їх немає. Поки результатів немає. Там розбили сім вікон, а одне скло від 1 500 гривень коштує, ще й майстрам за роботу треба заплатити. Ще в кінці міста склади понищили», – зазначив підприємець-волонтер.

Він додає, що власним коштом відправляли дітей у табори на Світязь, створили благодійний фонд та долучилися до капеланського служіння, коли почалась війна. Проте навіть припустити не може, кому знадобилось нищити його майно.

У Головному управлінні Національної поліції у Волинській області нам повідомили, що вони зареєстрували звернення та роблять усе необхідне, аби знайти та притягнути до відповідальності винних.

«В понеділок, 4 березня, до поліції Нововолинська звернулися власники одного із магазинів. Підприємці розповіли, що вночі у їхньому закладі невідомі розбили вікна. На місце виїхала слідчо-оперативна група поліції, даний факт належним чином задокументували. Відомості внесли до журналу єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Нині проводяться заходи, спрямовані на встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності», – зазначила речниця ГУНП Волині Ольга Бузулук.

Нагадаємо: за час повномасштабної війни працівники металообробного підприємства в Луцьку виготовили 500 підставок під окопні свічки для військовослужбовців. За допомогою таких підставок бійці можуть розігріти їжу чи воду, щоб приготувати чай або ж зігрітися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
26 квітня 2024
08:30
24 квітня 2024
23 квітня 2024
12:01
22 квітня 2024
19 квітня 2024
18 квітня 2024
17 квітня 2024
13 квітня 2024