Поділитись:

У Луцьку в торговому центрі жінку з малям не впустили до вбиральні

Автор: Ірина Костюк |
Понеділок, 04 березня 2024, 16:38
У Луцьку в торговому центрі жінку з малям не впустили до вбиральні

У Луцьку в торговому центрі Egoist жінку із малям не пустили до вбиральні для матері та дитини, що на першому поверсі.

Про це розповіла сайту новин Луцька «Конкурент» лучанка Вікторія С.

З її слів, під час відвідування торгового центру із майже дворічною дитиною виникла потреба скористатися вбиральнею матері та дитини, яка є у закладі із відповідною табличкою на дверях. Проте, за словами Вікторії, перед самим носом їй зачинила двері якась жіночка, схожа на працівницю центру.

«Далі по порядку, як жінка вийшла, наша розмова:

– Ви сюди?

– Так.

– А ключ маєте?

– Який ключ?

– Ну це суто для персоналу кімната, ми закриваємо її на ключ.

– А на дверях знак, що це кімната для матері та дитини та людей з обмеженими можливостями .

– Нам нічого про це не казали я закриваю на ключ.

– А де взяти ключ?

– Питайте в охоронця», – розповіла обурена лучанка, якій довелося пройти  цілий квест із пошуку охоронця та ключа від кімнати матері та дитини.

У Луцьку в торговому центрі жінку з малям не впустили до вбиральні 

«Один охоронець, якого я знайшла, сказав, що треба шукати сивуватого другого охоронця, в якого і є той заповітний ключ. Але його благополучно десь не було… І в кімнату нам не вдалося потрапити (хоча це не факт, що якби я його знайшла, нас туди пустили, бо це ж бо для персонал. Тож, якщо ви мама з дитиною, то не розраховуйте, що відвідуючи торговий центр Egoist вам вдасться погодувати свою дитину чи змінити підгузник? Чи банально сходити в туалет, не залишаючи дитину при цьому в коридорі», – розчаровано каже Вікторія.

На думку молодої мами, якщо це кімната для персоналу, то її слід було маркувати як технічне приміщення, а не вбиральня.

У Луцьку в торговому центрі жінку з малям не впустили до вбиральні 

В адміністрації торгового центру Egoist розповіли, що у приміщенні є пʼять туалетів, на другому поверсі біля дитячої ігрової кімнати – максимально зручний, а от щодо вбиральні для мам з дітками та людей з інвалідністю на першому поверсі, то її закривають.

«Звідти крадуть усе. Біля «Гостинця» туалетів, крім платних, немає і усі безхатьки йдуть в торговий центр. Цей туалет закривається зсередини, проконтролювати, що там роблять, не можливо, тому ключ надається на вимогу, ключі в охорони», – зауважили в торговому центрі.

Крім того, в адміністрації ТЦ Egoist запевнили, що поспілкуються з лучанкою, якій не вдалося скористатися вбиральнею для мам з дітками, і за умови підтвердження факту – підрядну компанію, тобто охорону, буде оштрафовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024