Поділитись:

Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)

Понеділок, 04 березня 2024, 15:20
Фото: Юрій Фетисов
Фото: Юрій Фетисов

Нічний Луцьк у світлі ліхтарів зачаровує своєю тривожно-таємничою красою.

Світлинами загадкового Старого міста поділився у фейсбуці луцький медійник Юрій Фетисов.

Старий Луцьк – місце, яке щоразу бентежить уяву, навіть якщо ви гуляли цими малолюдними вуличками сотні разів. А особливо в темряві. І тим паче в особливу ніч 29 лютого, що буває раз на чотири роки.

Величні мовчазні будівлі століттями зберігають таємниці минулого. Дорога з бруківки наче кличе заблукалого в темряві перехожого відчути себе мандрівником у часі і зазирнути у життя середньовічного міста.

Лиш світло фар і шум автомобілів, що маневрують вузенькими вуличками, нагадують, що надворі – 2024 і незабаром комендантська година.

Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)Тривожно-таємничий нічний Луцьк у світлі ліхтарів (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів