Поділитись:

Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)

Неділя, 03 грудня 2023, 14:23
Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)

У Луцьк прийшла справжня зима – зі снігом та морозом, хоч поки і не надто сильним.

Світлини запорошеного снігом міста опублікував у фейсбуці луцький медійник Юрій Фетисов.

Зима у Луцьку розгулялася на повну – лапатий сніг заховав під собою місто. Все навколо опинилося у його міцних обіймах.

На світлинах – вбране в зиму Старе місто. У білесеньких шапках стоять ліхтарі, дашки під'їздів, дерева і кущі, а дороги й тротуари зникли під пухкими кучугурами снігу.

На перший погляд здається, що місто провалилося в глибокий сон. Та веселий галас дітлахів і десятки сніговиків по місту доводять протилежне – Луцьку не до сну. Прийшов час для санчат, ковзанів і червоних дитячих щічок.

Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)Луцьк запорошило снігом: Старе місто в перші дні зими (фото)

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів