Поділитись:

Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)

Субота, 09 вересня 2023, 12:39
Автор фото: Юрій Фетисов
Автор фото: Юрій Фетисов

Світло ліхтарів та автомобільних фар, жовтогаряче небо, яке хапається за сліди сонця, що втікає за горизонт, – таким побачив вечірній Луцьк з вікна свого автомобіля медійник Юрій Фетисов.

Неймовірними світлинами лучанин поділився у фейсбуці.

Перші вечори вересневого Луцька ще зберігають літнє тепло, проте вже натякають на прихід осені: сонце ховається раніше, темрява огортає щільніше, повітря стає прохолоднішим.

Лучани не відмовляються від задоволення насолодитися поки ще лагідними вечорами і неквапливо гуляють вулицями втомленого за день міста. Попри пізню годину, у центрі Луцька кипить життя: хтось задумливо блукає на самоті, хтось гомонить на лавці з друзями, хтось обіймається з коханими... 

Десятки автомобілів везуть своїх господарів у затишні оселі після останнього вечора напруженого робочого тижня.

Посвіт ліхтарів та вогники від автомобільних фар, що відбиваються у вітринах, подвоюються й заливають яскравим світлом дороги та тротуари, розриваючи темряву й намагаючись продовжити метушливий день. 

Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото)Вечірній Луцьк з вікна авто (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів