Поділитись:

🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)

Вівторок, 05 вересня 2023, 11:29
🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)

Показали казкове рослинне різноманіття Луцького зоопарку.

Яскравими світлинами працівники поділились на сторінці звіринцю у фейсбуці.

Кожна квітка на нашій планеті унікальна, кажуть в зоопарку. 

«Й хай яке у нас, на території зоопарку, рослинне різноманіття, проте це лиш дещиця краси природи нашої планети. Проте і тут перехоплює подих, бо хочеться на години завмирати біля кожної квіточки, слухати кожного листочка, милуватися вигином гілочки чи стебла. 

Й оскільки досі доволі тепло, то не гайте часу. Бо - щодня чекаємо саме вас у місці найкомфортнішого відпочинку на природі у межах міста..
Хочете відновити душевну рівновагу, побути наодинці з собою, помилуватися красою Божого світу - то вам до нас на гостину!!!» – йдеться у повідомленні.

🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото)🌸 Як квітує Луцький зоопарк (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів