Поділитись:

«Фронтера» повертається: проєкти в Луцьку й області – лише частина діяльності

Субота, 02 березня 2024, 17:00
«Фронтера» повертається: проєкти в Луцьку й області – лише частина діяльності

Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» повертається.

Про це повідомили організатори на офіційній фейсбук-сторінці.

«Торік навесні ми провели міні стратегічну сесію і зрозуміли, що потребуємо паузи, переосмислення і перезавантаження проєкту. З різних причин — хтось надто виснажений від поєднання роботи й діяльності у рамках Фронтери, хтось відчув, що хоче рухатися далі, хтось сфокусувався на волонтерстві. Ми вирішили, що продовжувати варто в момент, коли віднайдемо нові сили й сенси», – йдеться у повідомленні. 

«Фронтера» повертається: проєкти в Луцьку й області – лише частина діяльності 

Додають, що з того часу відбулося чимало різного, але єдине лишилося незмінним – хочуть говорити про книжки.

«Ви підтримували нас. Поширювали спогади з подій, писали, що чекаєте відновлення проєкту, запитували, як наші справи, коли перетиналися десь у місті. Це цінно й важливо. Це підтверження того, спільнота однодумців вже є. Дякуємо!», – зазначили організатори. 

Від цього дня, кажуть, необхідно стежити за анонсами.

«Та це не все. Проєкти в Луцьку й області – лише частина нашої діяльності. Для нас важить говорити про Україну й українську літературу світові (так, не боїмося цього слова 😉), щоб про українських авторів та авторок писали закордонні медіа, українські тексти перекладалися, наш голос звучав на міжнародних майданчиках. Хочемо сприяти тому, аби митці розповідали про якісний культурний продукт, який твориться в час війни і попри війну. А ще – нагадувати про наше життя тут. Сьогодні. Ми долучимося до інших інституцій, які вже працюють у цьому напрямку. Тому фіксуйте – Фронтера відкрита до партнерств», – наголосили там. 

Але й це ще не все.

Організатори «Фронтери» публічно ні про що не розповідали, але зовсім нічого не робити не могли.

«Скоро все дізнаєтесь. Стежте за нами, коментуйте й поширюйте цей допис, висловлюйте ідеї, пропозиції й мрії», – резюмували вони. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Надрукувати
мітки:
коментарів
27 квітня 2024
17:26
26 квітня 2024
17:45
25 квітня 2024
22:02
24 квітня 2024