Поділитись:

У Луцьку відбудеться презентація культового фентезі

Четвер, 30 березня 2023, 12:08
У Луцьку відбудеться презентація культового фентезі

Команда «Фронтери» запрошує шанувальників фентезі та альтернативної історії 9 квітня на зустріч із Павлом Дерев’янком.

Письменник приїде до Луцька з презентацією роману «Пісня дібров» – заключної частини трилогії темного фентезі «Літопис Сірого Ордену».

Павло Дерев’янко – один із найяскравіших представників українського фентезі. Кілька років тому його дебютна книга «Аркан вовків» стала бестселером видавництва «Дім химер». Трилогія, до якої вона входить, поєднує в собі елементи стімпанку, української міфології та горору. За другу частину «Літопису Сірого Ордену» автор отримав відзнаку від Європейського товариства наукової фантастики.

Книжку, з якою Павло приїде в Луцьк, він встиг дописати напередодні повномасштабного вторгнення. Каже, після того в баченні цієї історії не змінилося нічого.

«Власне, коли я редагував «Пісню Дібров», вона мені нагадувала погане передбачення, бо багато чого, що там описувалось, перегукується з нашим сьогоденням», – зазначив автор.

Презентація відбудеться у неділю, 9 квітня, о 16:00 у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Олени Пчілки (вул. Шопена, 11).

Вхід – 100 грн, в день заходу – 130. Прибуток буде передано Волонтерському штабу «Ангар».

Квитки можна придбати за посиланням: https://secure.wayforpay.com/payment/s7a2187b47bf8

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів