Поділитись:

Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)

П'ятниця, 16 лютого 2024, 15:42
Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)

У мережі жваво обговорюють смерть російського опозиціонера Олексія Навального.

Нагадаємо: у російські виправній колонії помер засуджений опозиціонер Олексій Навальний. Як повідомляють росЗМІ, смерть спричинив тромб, який відірвався.

Зазначимо, що соцмережами уже активно ширять меми і жарти про цю подію. Головним персонажем мемів став образ... бутерброда. Чому?

В одному зі своїх інтерв'ю радіостанції «Эхо москвы», що відбулося через кілька місяців після того, як москва оголосила про встановлення свого суверенітету над Кримом, ведучий прямо запитав опозиціонера, чий Крим, на що Навальний відповів:

«Крим ‒ тих людей, які живуть у Криму, ‒ і додав. ‒ Крим залишиться частиною росії й більше ніколи в доступному для огляду майбутньому не стане частиною України».

Ближче до завершення бесіди Навальний сказав ту фразу, яка стала коронною, з якою в підсумку і стала асоціюватися кримська позиція російського політика. Дослівно ця фраза звучала так:

«Крим ‒ це бутерброд з ковбасою, чи що, щоб його туди-сюди повертати? [...] З точки зору політики і відновлення справедливості, те, що потрібно зробити зараз у Криму, це провести нормальний референдум. Не такий, як був, а нормальний», ‒ сказав Навальний.

Отож, пропонуємо до перегляду побірку свіжих мемів про смерть «бутерброда».

Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!)Маслом вниз: мережу підірвали меми про смерть Навального (обережно, чорний гумор!) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів