Поділитись:

Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)

П'ятниця, 21 січня 2022, 02:41
Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)

Команда російського опозиціонера Олексія Навального показала фото інтер'єра у палаці Путіна під Геленджиком.

Відео під назвою «Золоте безумство.Реальні фотографії палацу Путіна» оприлюднили на YouTube-каналі Навального, пише «Громадське».

У першій частині розслідування про палац інтер’єри будівлі показали у вигляді 3D-візуалізацій. Це викликало сумніви в частини глядачів, чи справді інтер’єри такі, як стверджували розслідувачі. У новому відео команда Навального пообіцяла «розставити всі крапки над “i”».

Більшість фотографій інтер’єрів схожі на опубліковані раніше візуалізації. Розслідувачі зазначають, що позолоти та прикрас, наприклад стилізованих російських гербів, насправді було навіть більше, ніж передбачалося.

На знімках і розкішні спальні, і потаємна кімната відпочинку, і спальня Путіна з видом на море, і навіть кімната з жердиною, яку розслідувачі називають «приватним стриптиз-клубом» президента.

Команда Навального пояснила, що фотографії їм «надіслали з будівництва» і уточнила, що вони старі. За словами розслідувачів, одразу після оприлюднення першого відео рік тому в «палаці Путіна» почали ремонт.

Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео)Золоте безумство: команда Навального показала нові фото «палацу Путіна» (фото, відео) 

Зазначають, що нове відео вийшло в річницю публікації першої частини розслідування 2021 року – «Палац для Путіна. Історія найбільшого хабаря», – яка набрала понад 120 мільйонів переглядів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів