Поділитись:

На Волині в хаті п'яного дебошира знайшли обріз та набої (фото)

Середа, 10 січня 2024, 11:25
На Волині в хаті п'яного дебошира знайшли обріз та набої (фото)

У Ковельському районі наряд поліції під час відпрацювання виклику про домашнє насильство виявив у кривдника незаконну вогнепальну зброю і боєприпаси до неї.

Про це повідомив сектор комунікації поліції Волинської області на сайті ГУНП.

У вівторок, 9 січня, до поліції надійшло повідомлення від жительки Старовижівщини про протиправні дії з боку її чоловіка. Жінка скаржилася, що він у нетверезому стані та дебоширить.

Співробітники поліції, які прибули на виклик, виявили у будинку 53-річного кривдника обріз мисливської рушниці, 25 набоїв до нього та дві банки із порохом.

Жодних дозвільних документів на виявлені речі у правопорушника не було.

Усе вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС. Нині поліцейські з’ясовують обставини, за яких зброя потрапила до домашнього кривдника та мету її зберігання.

За фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Окрім того, на кривдника правоохоронці склали адміністративний протокол за ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йдеться про вчинення домашнього насильства.

На Волині в хаті п'яного дебошира знайшли обріз та набої (фото)На Волині в хаті п'яного дебошира знайшли обріз та набої (фото)На Волині в хаті п'яного дебошира знайшли обріз та набої (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів