Поділитись:

АК-12, РПГ, гранати та набої: затримали торговця зброєю з Луцька (фото)

Середа, 29 листопада 2023, 14:27
АК-12, РПГ, гранати та набої: затримали торговця зброєю з Луцька (фото)

На Рівненщині правоохоронці викрили 37-річного жителя Луцька на збуті зброї та боєприпасів.

Про це у середу, 29 листопада, повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненської області.

Злочинну діяльність 37-річного жителя Луцька задокументували слідчі Сарненського райвідділу поліції за оперативного супроводу УСБУ регіону та за процесуального керівництва Сарненської окружної прокуратури.

Лучанин потрапив у поле зору правоохоронців 24 жовтня у місті Сарни Рівненської області: чоловік збув чотири гранати, автомат АК-12 та понад дві тисячі патронів калібру 5,45х39.

Затримали зловмисника у листопаді неподалік села Катеринівка у Сарненському районі під час чергового збуту.

З місця події слідчі вилучили реактивну гранату типу РПГ-22, чотири протитанкові гранатомети. Крім того, ще одну гранату поліцейські виявили в автомобілі зловмисника.

Свій «товар» чоловік оцінив у 40 тисяч гривень.

Під час проведення комплексу слідчих дій у Луцьку правоохоронці вилучили також понад 20 одиниць вибухових пристроїв: гранати та запали до них, підствольні гранати ВОГ-25, запальники до димових шашок та 600 набоїв різного калібру.

Волинянина затримали у порядку статті 208 КПК України. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною 1 статті 263 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що техніка, частина зброї та боєприпасів були трофейними. У рамках досудового розслідування слідчі встановлюють їх походження.

Суд задовольнив клопотання слідчого та обрав зловмисникові запобіжний захід у виді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі понад мільйон триста тисяч гривень.

АК-12, РПГ, гранати та набої: затримали торговця зброєю з Луцька (фото)АК-12, РПГ, гранати та набої: затримали торговця зброєю з Луцька (фото)АК-12, РПГ, гранати та набої: затримали торговця зброєю з Луцька (фото) 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів