Поділитись:

«Квартал» переробив пісню Положинського, але йому вона сподобалася

Четвер, 04 січня 2024, 08:00
«Квартал» переробив пісню Положинського, але йому вона сподобалася

Фінальною піснею новорічного кварталу було перероблене «Стільникове Кохання» гурту «Тартак».

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці Сашко Положинський. І додав, що це вперше його пісня прозвучала в одному концерті з Пивоваровим, Колою, Монатіком, Могилевською та Тіною Кароль. І вперше почув перероблений текст своєї пісні та виявився ним задоволений.

«Можливо, Ви скажете, що це просто в мені говорить втішене самолюбство, або я хочу в шоу-бізнес, або я продався, або ще щось неприємне. Можливо, так воно і є, а я просто боюся сам собі в цьому зізнатися. Можливо, навіть, що я мрію таким чином потрапити у «Квартал 95» (насправді – ні, але ви маєте повне право так думати). Однак скажу ще раз: текст фінальної пісні новорічного кварталу, перероблений із мого тексту двадцятирічної давності, мені сподобався. Вибачте, якщо я вас цим розчарував», – написав він.

Також співак зазначив, що мріє про той час, коли в новорічну ніч на кожному каналі буде круте українське шоу і ми розриватимемося від бажання кожне з них подивитися.

«А на якомусь скромному каналі буде програма, складена з моїх улюблених пісень, і серед них – якась одна, чи, може, й не одна, моя власна».

Нагадаємо: напередодні міський голова Скадовська Олександр Яковлєв обурився жартом від студії «Квартал 95» про переселенку з окупованого росіянами міста, яка, переїхавши на Закарпаття, «кумедно» перекручує українські слова, намагаючись розмовляти з місцевими мешканцями. Згодом ролик з цим вмістом обіцяли видалити. Також виступ «Квартал 95» обурив луцьку співачку Марію Хурсенко, адже там використали легендарну пісню її батька В'ячеслава Хурсенка «Соколята» й переробили її під пса Патрона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 квітня 2024
03 квітня 2024
29 березня 2024
14 березня 2024
03 січня 2024
14 листопада 2023
29 вересня 2023
11:20
17 травня 2023
27 жовтня 2022
27 квітня 2022