Поділитись:

Скандальна блогерка Катя Якимчук повернулась з Еміратів до Луцька (відео)

Автор: Ольга Зейлик |
Вівторок, 26 грудня 2023, 10:53
Скандальна блогерка Катя Якимчук повернулась з Еміратів до Луцька (відео)

Луцька інстаблогерка Катерина Якимчук (більш відома як tattingkatee), яка після початку повномасштабної війни виїхала з хлопцем до Польщі, а згодом й перебралася до Об'єднаних Арабських Еміратів, повернулася додому.

Скандальна блогерка Катя Якимчук повернулась з Еміратів до Луцька (відео) 

Після того, як Катерина поїхала в Дубай, підписники закидали їй роботу в ескорті. Блогерка ділилась шалено дорогими покупками та величезними витратами. Так, у вересні вона купила песика за ціною машини.

Скандальна блогерка Катя Якимчук повернулась з Еміратів до Луцька (відео) Скандальна блогерка Катя Якимчук повернулась з Еміратів до Луцька (відео) 

На Різдво, 25 грудня, Катя опублікувала у своєму акаунті, де наразі 42 тисячі підписників, відео, як їде Луцьком на своєму «порші». У сторіс дівчина також показала гуртожиток, де раніше жила.

Довідково:
Катя Якимчук до повномасштабного вторгнення була відома як блогерка, яка займалася інфоциганством, себто проводила курси про те, як розбагатіти, а також рекламувала онлайн-казино. Після початку «повномасштабки» tattingkatee змінила ракурс та захопилася астрологією і натальними картами. Тоді ж її підловили на рекламі російських ресурсів, де потрібло було вказувати особисті дані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів