Поділитись:

Яке порно найбільше дивилися українці цього року: підсумки Pornhub

П'ятниця, 15 грудня 2023, 15:04
Яке порно найбільше дивилися українці цього року: підсумки Pornhub

Популярний порносайт Pornhub підбив підсумки 2023 року та прокоментував найпопулярніші запити у різних країнах світу. У рейтингу перших 20 країн за переглядом Pornhub Україна посіла 14 місце, піднявшись на одну сходинку в порівнянні з минулим роком. 

В Україні категорії мілф, хентай, аніме, лесбійки та анал увійшли в першу пʼятірку запитів. Запит «українське порно» опинився на сьомому місці, а «русское домашнее» — на девʼятому.

В Україні спостерігалося значне зростання інтересу до «хентай» порівняно з 2022 роком, що зробило його другим за кількістю пошукових термінів у 2023 році. На першому місці був «milf», який також підскочив на 2 позиції, а в третє місце було за «аніме», яке займало те ж місце, що й минулого року.

Найкращою українською порнозіркою 2023 року стала Little Caprice, за нею йдуть гей-зірка Кейд Меддокс, а потім Саша Роуз.

Популярні пошукові запити: «порно матуся» (milf porn), на +553%, «короткі» на +493% і «секс-аніме» на +313%.

Серед найкращих категорій в Україні – «Реаліті» на першій сходинці, за нею йдуть MILF на другій і анал на третій.

Яке порно найбільше дивилися українці цього року: підсумки Pornhub 

Нагадаємо: на Волині засвілилась скандальна блогерка Анна Алхім, яка відверто розповідала про те, що «путін – красавчик» і ділилась деталями оргазму від анального сексу та підготовки до нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів