Поділитись:

Любить анал і путіна: скандальна блогерка Алхім приїхала на Волинь (фото)

Вівторок, 12 грудня 2023, 12:31
Любить анал і путіна: скандальна блогерка Алхім приїхала на Волинь (фото)

У Володимирі засвітилась скандальна блогерка Анна Алхім, яка відверто розповідала про те, що «путін – красавчик» і ділилась деталями оргазму від анального сексу та підготовки до нього.

Як пише Буг, 10-го грудня ввечері в одному з володимирських кафе місцеві блогерки-підприємиці фотографувалися зі скандальною Анною Алхім. Вона ж Буряченко Ганна Миколаївна. Алхім скандальна українська інстаблогерка, фігурантка бази «Миротворець» через висловлення прихильності президенту рф путіну та заперечення російської агресії. Також її звинувачували у наведенні ворожої ракети на лікарню у Дніпрі.

Підтримка путіна

У 2020 – 2022 роках робила заяви про путіна, де називала його «красенем».

Також, заявляла, що він «добився всього та нікого круче та впливовіше нема».

Руснява музика

26 березня 2023 на інтерв'ю Олександру Волошину сказала таке:

«Я не знаю, що таке стрімінгові майданчики… Я слухаю на Apple Music, звичайно», «Я не розумію, як це я їм бабки відправляю. Де мені тоді слухати це?».

Згодом, вона була розкритикована в мережі за це.

Анал

У тому ж таки подкасті Волошину вона в деталях поділилася пікантними подробицями того, як обожнює анальний секс. А ще розповіла, як готується до нього:

«А я промиваю аж до легень, всю пряму кишку. Я відверто про це говорю, але люди не розуміють, це інше задоволення. Вони не роблять клізму, тому бояться вср*тись. Це інший оргазм, можна й*бнутися він настільки... Боооже, я як уявила..» – емоційно коментувала вона.

 

Наведення ракет на лікарню в Дніпрі

Того ж дня Інстаграмі виклала історію про місцезнаходження поранених українських військових, після якої стався російський ракетний удар по лікарні у Дніпрі.

«Завод дибілів»

Вона назвала жителів західних областей України «дебілами».

В Instagram Алхім опублікувала, на її думку, «дотепний» мем про те, що жителі Рівненської, Волинської, Тернопільської, Хмельницької, Львівської та Закарпатської областей – це «завод дебілів». Усе через те, що вони нібито роблять їй зауваження щодо української мови, яку та принципово ігнорує.

Хто з волинянок вирішив зробити фото з блогеркою

Всі ці факти не завадили блогеркам з Володимира та Нововолинська захотіти сфотографуватися з нею, як з інста-кумиром.

З епатажною Алхім сфотографувалися власниця кондитерської крамниці Леся Панасюк, візажистка Анна Кучман та модель Софія Бадзюнь. Остання з них висловились у себе в сторіс, що не пітримує проросійських поглядів Алхім, проте блогерка їй все одно подобається як особистісь і вона давно за нею слідкує.

Любить анал і путіна: скандальна блогерка Алхім приїхала на Волинь (фото) Любить анал і путіна: скандальна блогерка Алхім приїхала на Волинь (фото) Любить анал і путіна: скандальна блогерка Алхім приїхала на Волинь (фото) 

Нагадаємо, раніше франківська блогерка Юлія Верба зганьбилася незнанням географії України. Зокрема, блогерка заявила, що Крим розташований у «Кримській області» і не знала скільки загалом областей в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
22 квітня 2024
18:59
12:30
21 квітня 2024
09:14
18 квітня 2024
16 квітня 2024
23:07
12 квітня 2024
11 квітня 2024
04 квітня 2024
18:00
03 квітня 2024